მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 23 » ბელენკაია
20:57
ბელენკაია


ბელენკაია

 

კომპანია "TRADITION OF QUANTITY” 2000 წლის ნოემბრიდან მოღვაწეობს რუსეთის ალკოჰოლურ ბაზარზე. უკანასკნელი 5 წლის განმავლობაში კომპანიამ შეძლო კარგი რეპუტაციის მოპოვება და დღეისათვის ქვეყნის 10 უმსხვილეს მწარმოებელთა რიცხვს მიეკუთვნება. კომპანიის ქარხანა პოდმოსკოვიეს ერთ-ერთ ყველაზე ეკოლოგიურად სუფთა რაიონში, ქალაქ კრასნოზნამენსკში მდებარეობს. ტექნიკური გადაიარაღების, თანამედროვე იტალიური ჩამოსასხმელი ხაზის, ახალი საკუპაჟე საწარმოს და საწყობის წყალობით მნიშვნელოვნად გაიზარდა საწარმოო სიმძლავრე. კომპანიის საწარმო მოსკოვის სათავადოს ტერიტორიაზე მდებარეობს, სადაც 1448 წელს პირველად დამზადდა რუსული არაყი და საფუძველი ჩაეყარა რუსულ მეღვინეობას. კომპანიამ ააღორძინა რუსული არყის ოსტატების ტრადიციები და მხოლოდ  ნატურალურ, მაღალი ხარისხის არაყს აწარმოებს. სასმელის დამზადებისას არ გამოიყენება ისეთი სინთეტიკური არომატიზატორები, საღებავები თუ სხვა ბიოლოგიური დანამატები, რომლებიც ძველად არ მოიხმარებოდა. განსაკუთრებული (არომატული) არყის წარმოებისას მხოლოდ ნატურალური არომატული სპირტი გამოიყენება, რომელსაც მცირე დოზით ურევენ ბოთლში. არყის წარმოებაში წარმატების უმნიშვნელოვანესი წინაპირობაა წყლის ხარისხი. ქარხანაში წყალს გულმოდგინედ ასუფთავებენ მინარევებისგან და ამასთანავე უნარჩუნებენ ბუნებრივ მინერალიზაციას. შედეგად წყალი "ცოცხალირჩება. სწორედ ასეთი წყალი აძლევს არაყს სიმსუბუქეს და შესანიშნავ გემოს. კომპანიის ცნობილი ბრენდია "ბელენკაია”. ამ შესანიშნავი ხორბლის არყის რვა სხვადასხვა სახეობა უნიკალურ კოლექციას ქმნის, რომელსაც აფასებენ რუსული ნაციონალური სასმელის მოყვარულები სხვადასხვა ქვეყანაში. ორიგინალური რეცეპტით შექმნილი არაყი "ბელენკაიაგამოირჩევა სიმსუბუქით, კლასიკური გემოთი და მსუბუქი არომატით. ამასთანავე, დემოკრატიული სასმელია. ეს ერთ-ერთი იმ არაყთაგანია, რომელსაც მეგობრებს ურჩევენ, რაც, როგორც მოგეხსენებათ, ნებისმიერი პროდუქტისთვის საუკეთესო რეკლამაა. გარდა სახალხო აღიარებისა, "ბელენკაიამმოიპოვა 30-ზე მეტი ჯილდო სხვადასხვა სადეგუსტაციო კონკურსსა და გამოფენაზე. 2005 წელს "ბელენკაიაშევიდა რუსულ ალკოჰოლურ ბაზარზე არსებული ბრენდების "ოქროს ათეულში”. "ბელენკაიასსადისტრიბუციო ქსელი რეგიონთა უმრავლესობას მოიცავს, მათ შორის 78 ქალაქს. კომპანია წარმატებულად ყიდის არაყს დსთ-სა და ევროკავშირის ქვეყნებში.

 

წყარო: avtoradio.ge

კატეგორია: სხვადასხვა | ნანახია: 1275 | დაამატა: natia | ტეგები: ბელენკაია | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: