მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 16
სტუმარი: 16
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბადრიჯნის ხიზილალა
18:15
ბადრიჯნის ხიზილალა


ბადრიჯნის ხიზილალა

 

მასალა:

ბადრიჯანი 500გრ.

ხახვი  2-3ც.

ბროწეული  1ც.

ნიორი  1–2 კბილი

ტკბილი წიწაკა  1ც.

წითელი წიწაკა–ტკბილი და ცხარე

ოხრახუში, ქინძი, რეჰანი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

მთლიანი ბადრიჯანი გამოვაცხოთ გაზქურაში, გავაცივოთ, შემდეგ მოვაცალოთ კანი, წვრილად დავჭრათ, დავუმატოთ კუბიკებად დაჭრილი წიწაკა. ბროწეულის მარცვლების ნაწილი შევინახოთ გასაფორმებლად, ნაწილისგან კი გამოვწუროთ წვენი. ბადრიჯანს დავუმატოთ ბროწეულის წვენი, გატარებული ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. სუფრაზე მიტანის წინ ჭურჭელზე მოვათავსოთ მომზადებული მასა გორასავით, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი და ბროწეულის მარცვლები.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2487 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯნის ხიზილალა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: