მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1360
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბადრიჯანით ტკბილი წიწაკით
18:04
ბადრიჯანით ტკბილი წიწაკით


ბადრიჯანით ტკბილი წიწაკით

 

მასალა:

ბადრიჯანი  1 კგ.

პომიდორი  800გრ.

ტკბილი წიწაკა  6ც.

ცხარე წიწაკა  1ც.

ხახვი  2-3ც.

ნიორი  4 კბილი

მცენარეული ზეთი  1 ჭიქა

ქონდარი, ოხრახუში, რეჰანი, ქინძი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გარეცხილი ბადრიჯანი გავჭრათ შუაზე გრძლად (ნავისებურად), კოვზით ამოვაცალოთ გული. ტკბილი და ცხარე წიწაკა გავასუფთავოთ კეკლებისგან, დავჭრათ პატარა კუბიკებად, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მწვანილი, გატარებული ნიორი, კანგაცლილი წვრილად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ მარილი, კარგად ავურიოთ და აღნიშნული მასა მოვათავსოთ ბადრიჯანზე. შევწვათ ზეთში და სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1406 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანით ტკბილი წიწაკით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: