მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბადრიჯანი შამფურზე
20:04
ბადრიჯანი შამფურზე


ბადრიჯანი შამფურზე

 

მასალა:

დიდი ბადრიჯანი 10ც.

ცხვრის დუმა 100გრ.

ცხარე წიწაკა 1–2ც.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი გავასუფთავოთ, გავსეროთ სიგრძეზე. ცხვრის დუმა დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ გატარებული წიწაკა, მოვაყაროთ მარილი და კარგად ავურიოთ, მიღებული მასით ამოვავსოთ თითოეული ბადრიჯანი და ავაცვათ შამფურზე და შევწვათ მაყალზე. (ასე მომზადებული ბადრიჯანი შეგვიძლია დავაწყოთ თუნუქის ფურცელზე და გამოვაცხოთ აირღუმელში).

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1770 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი შამფურზე | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: