მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ბადრიჯანი პომიდვრის და ნივრის სოუსით
17:54
ბადრიჯანი პომიდვრის და ნივრის სოუსით


ბადრიჯანი პომიდვრის და ნივრის სოუსით

 

მასალა:

ბადრიჯანი 300გრ.

პომიდორი  200გრ.

ნიორი  2 კბილი

მზესუმზირის ზეთი  4 ს/კ.

ოხრახუში, კამა და რეჰანი  20გრ.

წითელი წიწაკა, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი დავჭრათ კუბიკებად, შევწვათ ზეთში. პომიდორი გავხეხოთ წვრილ სახეხზე ან დავაბლენდეროთ. ნიორი დავჭრათ ან გავატაროთ, დავუმატოთ პომიდორი, ჭვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და კარგად ავურიოთ. ბადრიჯანი მოვათავსოთ მომზადებულ სოუსში, ავურიოთ და გავაჩეროთ 1 საათი. სუფრაზე გატანის წინ ბადრიჯანი გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1778 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი პომიდვრის და ნივრის სოუსი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: