მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 11
სტუმარი: 11
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი
19:33
ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი


ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი

 

მასალა:

ბადრიჯანი 800გრ.

ქათმის ფილა 400გრ.

არაჟანი  300გრ.

კარაქი  200გრ.

ყველი 100გრ.

ხახვი  3.

წიწაკა, ტარხუნა, კამა, ქინძი, რეჰანი, ოხრახუში და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

გათლილი ბადრიჯანი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 20–30 წუთი, შემდეგ გავრეცხოთ და გავწუროთ. ბადრიჯანი და წვრილად დაჭრილი ხახვი შევწვათ 100 გრამ კარაქში (ან რამდენიც დაჭირდება), დავამატოთ დაჭრილი მწვანილები. ქათმის ფილა დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და შევწვათ დარჩენილ 100 გრამ კარაქში. ბადრიჯანი და ქათმის ფილა დავაწყოთ ფენაფენა გამოსაცხობ ფორმაზე, თითოეულ ფენაზე მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, თავზე მოვასხათ არაჟანი, შემდეგ მოვაყრით ყველს და გამოვაცხოთ გაზქურაში შეწითლებამდე. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფრომოთ მწვანილით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1959 | დაამატა: natia | ტეგები: ბადრიჯანი ქათმის ფილეთი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: