მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 14
სტუმარი: 14
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ატმის კრამბლი
14:13
ატმის კრამბლი


ატმის კრამბლი

 

მასალა:

ფხვიერი მასა:

200-300გრ. ფქვილი

6-7 ს/კ. შაქარი

150გრ. მარგარინი.

 

გულსართი:

600გრ. კანგაცლილი, დაჭრილი ატამი

2 ს/კ. სახამებელი

3-4 ს.კ. შაქარი.

ცალკე - 100გრ. მარგარინი

შაქრის პუდრა.

 

მომზადება:

ფქვილსა და შაქარს დავასხათ დამდნარი მარგარინი და გავაკეთოთ ნაზი, ფხვიერი მასა. ხილი დავჭრათ, ავურიოთ სახამებელი, შაქარი და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ ფორმაში, ზემოდან დავაწყოთ 50 გ დაჭრილი მარგარინი, შემდეგ ფხვიერი მასა და ბოლოს კვლავ 50 გ დაჭრილი მარგარინი. ფორმა შევდგათ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში და ვაცხოთ, სანამ ზემოდან არ შეიბრაწება. როდესაც კრამბლი მომზადდება, შევაგრილოთ და მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1537 | დაამატა: natia | ტეგები: ატმის კრამბლი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: