მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 13
სტუმარი: 13
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » აფხაზური მწვადი
19:57
აფხაზური მწვადი


აფხაზური მწვადი

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი  600გრ.

ცხვრის ელენთა და ღვიძლი 400გრ.

ცხვრის დუმა 150გრ.

ხახვი 100გრ.

კოწახური  3/4 /.

მარილი და მწვანილი  გემოვნებით.

მომზადება:

მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ პატარ-პატარა ნაჭრებად. იმავე ზომაზე დავჭრათ ღვიძლი, ელენთა და დუმა. ყველაფერი ეს მარილმოყრილი წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ. სუფრაზე მივიტანოთ შემწვარი მწვადის ნაჭრები, ალყად დაჭრილი ხახვით, წვრილად დაჭრილი ოხრახუშით და კოწახურით ან ბროწეულის მარცვლებით მოყრილი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1881 | დაამატა: natia | ტეგები: აფხაზური მწვადი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: