მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 20
სტუმარი: 20
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » აფხაზური (აჯიკა)
23:34
აფხაზური (აჯიკა)


აფხაზური (აჯიკა)

 

მასალა:

1კგ წითელი მწარე წიწაკა (მომჭკნარი და არა გამხმარი)

400-500 ნიორი

200 უცხო სუნელი

150 ხმელი ქინძი

50 ხმელი ქონდარი

1/ჭიქა ნედლი ქინძის წვენი (დაბლენდერებულიც გამოდგება)

1/2 ჭიქა ძმარი

მარილი.

მომზადება:

წიწაკა გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში დავუმატოთ გატარებული ნიორი და დანარჩენი ინგრედიენტები. მარილი იმდენია საჭირო, რომ ჩვეულებრივზე ცოტა მეტი იყოს, ანუ ოდნავ მომლაშო. თასზე გავაჩეროთ 24 საათი, თან ვურიოთ. შემდეგ ჩავტენოთ ქილებში.

ამ მასას შეგვიძლია დავუმატოთ გატარებული 200გრ. ნიგოზი.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 4270 | დაამატა: natia | ტეგები: აფხაზური (აჯიკა) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: