მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 18
სტუმარი: 18
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ალუბლის ჭრიანტალი
19:40
ალუბლის ჭრიანტალი


ალუბლის ჭრიანტალი

 

მასალა:

ალუბალი 500გრ.

გატარებული ნიგოზი 1/2 ჭიქა

ხახვი 1 თავი

ტარხუნა, კამა 3-4 ძირი

დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ალუბალი გავრეცხოთ, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავასხათ 1,5 ლ. წყალი და ვხარშოთ 15 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გავცხრილოთ. მიღებული მასა გადავასხათ ქვაბში, დავამატოთ მთლიანი ხახვი და ავადუღოთ (თავზე არ დავახუროთ) ვხარშოთ 1–2 წუთი. დავამატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან, (ხახვი ამოვიღოთ). საწებელი გავაჩეროთ 5–6 წუთი, შემდეგ ავურიოთ ნიგოზი და მზადაა.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1757 | დაამატა: natia | ტეგები: ალუბლის ჭრიანტალი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: