მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » ალადები არაჟნით
23:25
ალადები არაჟნით


ალადები არაჟნით

 

მასალა:

2ც. საშუალო ზომის კვერცხი

1 ჩ/ჭ. შაქარი

200გრ. არაჟანი

100გრ. მაწონი

1 ჩ/კ. სოდა (კახელები გაცანცარებულს ეძახიან) ძმრით

500–600გრ. ფქვილი

ვანილი.

მომზადება:

კარგად გავთქვიფოთ კვერცხები შაქართან ერთად, შევათქვიფოთ არაჟანი, მაწონი და სოდა ძმრით, დავუმატოთ ფქვილი და ვანილი, მასა უნდა იყოს თხელი არაჟნის კონსისტენციის, ისე რომ ადვილად დაიღვაროს ტაფაზე. (ზეთი რაც შეიძლება ნაკლები გამოვიყენოთ რათა ძალიან ცხიმიანი არ გამოვიდეს). ტაფაზე დავასხათ ისე რომ მივიღოთ საშუალო ზომის ალადი, ფაქტიურად ერთი ადამიანის სამყოფი. გამოცხობის შემდეგ სურვილისამებრ დავასხათ არაჟანი და ცოცხალი ხილი ან ჯემი.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 14803 | დაამატა: natia | ტეგები: ალადები არაჟნით | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: