მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ალადები ალუბლით
15:01
ალადები ალუბლით


ალადები ალუბლით

 

მასალა:

ალუბალი 100გრ.

პურის ფქვილი 100გრ.

კეფირი 150გრ.

სოდა დანის წვერით

მარი ცოტა

შაქარი გემოვნებით

კარქი ან ზეთი შესაწვავად.

შაქრის პუდრა თავზე მოსაყრელად.

მომზადება:

ფქვილს დავამატოთ, მარილი, შაქარი, სოდა, კეფირი და კარგად ავურიოთ  (ცომი უნდა გამოვიდეს არაჟნის მაგავარი კონსისტენციის). ცომში დავამატოთ კურკაგამოცლილი ალუბალი და კარგად ავურიოთ. ალადები შევწვათ გაცხელებულ ტაფაზე კარქში ან ზეთში (ცომი ტაფაზე მოვათავსოთ კოვზით). შეწვის შემდეგ მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2127 | დაამატა: natia | ტეგები: ალადები ალუბლით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: