![](/8/1578.jpg)
აირღუმელში შემწვარი კამბალა
მასალა:
კამბალა 500გრ.
პომიდორი 300გრ.
ნახევარი ლიმონის წვენი
წიწაკა და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
თევზი გავასუფთავოდ, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, მოვასხათ ლიმონის
წვენი და შევდგათ საყინულეში 2–3 საათით. პომიდორი დავჭრათ კუბიკებად. თევზი მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე,
მოვაწყოთ პომიდორი, შევდგათ აირღუმელში 180* ტემპერატურაზე და ვაცხოთ 30–35 წუთის
განმავლობაში. მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ ლიმონით და მწვანილით.
|