მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1347
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 16


მოხარშული კვერცხი პომიდვრის სოუსში

 

მასალა:

კვერცხი 7–8ც.

ხახვი 2–3 თავი

ნიორი 3 კბილი

... კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 1983 | დაამატა: natia | თარიღი: 16.12.2011 | კომენტარი (0)


ბოსტნეულის პერაშკი (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1კგ

საფუარი (დროჟი) 6გრ.

კითხვის გაგრძელება »

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 2646 | დაამატა: natia | თარიღი: 16.12.2011 | კომენტარი (0)


მამალო (სამარხვო)

 

მასალა:

შაქარი 10 ს/კ.

ლიმონის წვენი 4 ჩ/კ. (შეგვიძლია შევცვალოთ წყლით)

სამარხვო კარაქი ფორმებზე წასასმელად.

... კითხვის გაგრძელება »
კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 5995 | დაამატა: natia | თარიღი: 16.12.2011 | კომენტარი (3)


პოვიდლოს პერაშკი (სამარხვო)

 

მასალა:

პურის ფქვილი 370გრ.

საფუარი (დროჟი) 4გრ.

natia | თარიღი: 16.12.2011 | კომენტარი (0)