მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1347
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 16 » მამალო (სამარხვო)
15:59
მამალო (სამარხვო)


მამალო (სამარხვო)

 

მასალა:

შაქარი 10 ს/კ.

ლიმონის წვენი 4 ჩ/კ. (შეგვიძლია შევცვალოთ წყლით)

სამარხვო კარაქი ფორმებზე წასასმელად.

მომზადება:

შაქარი ჩავყაროთ ქვაბში, დავამატოთ ლიმონის წვენი, დავდგათ გაზქურაზე, ნელ ცეცხლზე, განუწყვეტლივ ვურიოთ სანამ შაქარი არ გადნება და არ მიიღებს  ყავისფერს. შემდეგ ცხელი მასა ჩავასხათ კარაქწასმულ ფორმებში და თითოეულ მამალოზე მოვათავსოთ პლასმასის ან ხის ჩხირი. ფორმა მამალოთი დავდგათ ცივ ადგილას ან მაცივარში. როდესაც გაცივდება შეგვიძლია ამოვიღოთ ფორმიდან.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 5995 | დაამატა: natia | ტეგები: მამალო (სამარხვო) | რეიტინგი: 5.0/4
სულ კომენტარები: 3
0
3 gio gio   [მასალა]
gavaketeb

0
2 giorgi   [მასალა]
webmemes.org(awesome)

0
1 saba_saba   [მასალა]
გავაკეთე,მაგრამ დამეწვა cry

სახელი *:
Email *:
კოდი *: