მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  დეკემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » დეკემბერი » 16 » მოხარშული კვერცხი პომიდვრის სოუსში
17:10
მოხარშული კვერცხი პომიდვრის სოუსში


მოხარშული კვერცხი პომიდვრის სოუსში

 

მასალა:

კვერცხი 7–8ც.

ხახვი 2–3 თავი

ნიორი 3 კბილი

პომიდორი 4–5ც. (ან ტომაპტ–პასტა გემოვნებით)

ხმელი ქინძი 1 ჩ/კ.

უცხო სუნელი 1 ჩ/კ.

ქინძი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამტოთ დანაყილი ნიორი, წვრილად დაჭრილი პომიდორი ან ტომატ–პასტა (თუ ტომატ პასტას გამოვიყენებთ დავამატოთ წყალი გემოვნებით), მოვაყაროთ ხმელი ქინძი, წიწაკა, მარილი, კარგად ავურიოთ და ვთუშოთ 5–10 წუთი. შემდეგ მომზადებულ სოუსში ჩავაწყოთ მოხარშული კვერცხი (ნაჭუჭი მოვაცალოთ), ვთუშოთ 5 წუთი და ბოლოს მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 2212 | დაამატა: natia | ტეგები: მოხარშული კვერცხი პომიდვრის სოუსში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: