მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » ვაშლის ალადები
16:49
ვაშლის ალადები


ვაშლის ალადები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 300გრ.

კეფირი 500მლ.

კვერცხი 3ც.

კარაქი 2 ს/კ.

ლიმონის ცედრა (ლიმონის კანი გახეხილი) 1 ჩ/კ.

შაქარი 100გრ.

მარილი1/4 ჩ/კ.

გამაფხვიერებელი 5გრ.

ვაშლი 2ც.

ვანილი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

ვაშლი გავასუფთავოდ (კანის და კურკებისგან) და დავჭრათ ძალიან წვრილად. კარაქი გავადნოთ, ცოტა გავაგრილოთ, შემდეგ დავამატოთ კვერცხი, მარილი, ვანილი, შაქარი, გამაფხვიერებელი, ლიმონის ცედრა, კეფირი, პურის ფქვილი და კარგად ავთქვიფოთ ცომი მიქსერით (ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია), შემდეგ დავამატოთ დაჭრილი ვაშლი და ავურიოთ კოვზით.  ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავასხათ ზეთი და სუფრის კოვზით მოვათავსოთ ტაფაზე მომზადებული ცომი. ალადები შევწვათ ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2622 | დაამატა: natia | ტეგები: ვაშლის ალადები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: