მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 13 » ვაშლატამას მურაბა
22:25
ვაშლატამას მურაბა


ვაშლატამას მურაბა

 

მასალა:

ვაშლატამა 1კგ.

შაქარი 1კგ.

ლიმონის წვენი და ვანილი გემოვნებით.

მომზადება:

ვაშლატამა დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად, ჩავყაროთ ქვაბში, დავაყაროთ შაქარი და გავაჩეროთ 1 ღამით. დილით დავდგათ გაზქურაზე და წამოვადუღოთ. შემდეგ გამოვრთოთ გაზქურა და გავაცივოთ. საღამოს კვლავ ავადუღოთ, შემდეგ გამოვრთოთ გაზქურა, მეორე დილით კვლავ დავდგათ გაზქურაზე და ვადუღოთ შესქელებამდე. მომზადებამდე 5 წუთით ადრე დავამატოთ ლიმონის წვენი და ვანილი.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 3699 | დაამატა: natia | ტეგები: ვაშლატამას მურაბა | რეიტინგი: 3.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: