მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » წიწიბურას კატლეტი
18:19
წიწიბურას კატლეტი


წიწიბურას კატლეტი

 

მასალა:

წიწიბურა 1 ჭიქა

ნახევარი პური

ხახვი 2–3 თავი

კარტოფილი 2–3ც.

ნიორი 2–3 კბილი

პურის ფქვილი ამოსავლებად

ქინძი, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

წიწიბურა მოვხარშოთ მარილიან წყალში (ძალიან არ გადავხარშოთ). პური დავალბოთ ცივ წყალში, გავწუროთ და გავატაროთ ხორცსაკეპმანქანაში. კარტოფილი და ნიორი გავასუფტავოთ და გავატაროთ, ხახვი და ქინძი დავჭრათ წვრილად. წიწიბურას დავამატოთ გატარებული პური, კარტოფილი, ნიორი, დაჭრილი ხახვი, ქინძი, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ, მომზადებული მასისგან გავაკეთოთ რგოლები, ამოვავლოთ ფქვილში და შევწვათ ზეთში ტაფაზე ორივე მხრიდან.

კატეგორია: სამარხვო კერძები | ნანახია: 8402 | დაამატა: natia | ტეგები: წიწიბურას კატლეტი | რეიტინგი: 3.5/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: