მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 14 » წითელი ცირცელის მურაბა
21:05
წითელი ცირცელის მურაბა


წითელი ცირცელის მურაბა

 

მასალა:

წითელი ცირცელი 500გრ.

შაქარი 500გრ.

ნახევარი ჭიქა წყალი.

მომზადება:

ცირცელი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ ცივი წყალი, გავაჩეროთ ერთი დღით, შემდეგ ცირცელი ამოვიღოთ წყლიდან, გავაშროთ, შემდეგ ისევ დავასხათ ცივი წყალი და ასე გავიმეოროთ სამჯერ. ამის შემდეგ მოვამზადოთ სიროფი, ამისათვის შაქარს დავასხათ წყალი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე შაქარის გადნობამდე. მოდუღებული სიროფი დავასხათ ცირცელს და დავდგათ ცივ ადგილზე 1 დღით. აღნიშნული დროის გასვლის შემდეგ ცირცელი ამოვიღოთ სიროფიდან ხოლო სიროფი ვხარშოთ დაახლოებით 20 წუთი, ამის შემდეგ ცირცელი ჩავყაროთ სიროფში და ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე დაახლოებით 30 წუთი. შემდეგ მურაბა ცოტათი ფავაცივოთ და ჩავასხათ სტერილიზებულ ქილებში.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2165 | დაამატა: natia | ტეგები: წითელი ცირცელის მურაბა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: