მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » სუხარიკი
19:14
სუხარიკი


სუხარიკი

 

მასალა:

თეთრი პური (ბატონი) 1ც.

ნიორი 2 კბილი

ხახვი 1–2 თავი

ძმარი 1 ს/კ.

ზეთი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ჯანჯაფილი, წითელი/შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პური დავჭრათ პატარა კუბიკებად, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და შევდგათ აირღუმელში 120* ტემპერატურაზე 10 წუთით. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ ზეთში ტაფაზე, დავამატოთ დანაყილი ნიორი, ძმარი, უცხო სუნელი, ხმელი ქინძი, ჯანჯაფილი, წითელი და შავი პილპილი, მარილი, კარგად ავურიოთ, გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავაჩეროთ 15–20 წუთი, შემდეგ მომზადებული მასა დავასხათ საწურზე ან მარლაზე, გამოწურული ცხიმი მოვასხათ გამოსაცხობ ფორმაზე მოთავსებულ დაჭრილ პურებს, კარგად ავურიოთ და კვლავ შევდგათ აირღუმელში სანამ პური მთლიანად არ გამოშრება.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 3194 | დაამატა: natia | ტეგები: სუხარიკი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: