მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » სოსისის ალადები
16:47
სოსისის ალადები


სოსისის ალადები

 

მასალა:

მაწონი 1 ჭიქა

კვერცხი 2ც.

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

კარაქი 2 ს/კ.

მარილი 1/4 ჩ/კ.

სოდა 1 ჩ/კ.

ძმარი 1 ს/კ

ძეხვი ან სოსისი და კამა გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

კარაქი გავადნოთ, ცოტა გავაგრილოთ, შემდეგ დავამატოთ კვერცხი, მარილი, სოდა ძმრით ათქვეფილი, მაწონი, წვრილად დაჭრილი კამა, პურის ფქვილი და კარგად ავთქვიფოთ მიქსერით (ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია), შემდეგ დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი სოსისი და ავურიოთ კოვზით.  ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავასხათ ზეთი და სუფრის კოვზით მოვათავსოთ ტაფაზე მომზადებული ცომი. ალადები შევწვათ ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1465 | დაამატა: natia | ტეგები: სოსისის ალადები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: