მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 14 » შტოშის მურაბა
21:07
შტოშის მურაბა


შტოშის მურაბა

 

მასალა:

შტოში 1კგ.

წყალი 100მლ.

შაქარი 500გრ.

დარიჩინის ჩხირი

მიხაკი 3ც.

მომზადება:

შტოში გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ ცხელი წყალი და გადავიტანოთ დუშლაკზე. შემდეგ ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი, დავამატოთ შაქარი და დავდგათ გაზქურაზე (ნელ ცეცხლზე). ხარშვის პერიოდში მურაბას ფრთხილად ავურიოთ, დავამატოთ დარიჩინის ჩხირი და მიხაკის მარცვლები. მას შემდეგ რაც მურაბა ადუღდება, ვხარშოთ ნელ ცეცხლზე 5 წუთის განმავლობაში, შემდეგ გამოვრთოთ გაზქურა და მურაბა გავაჩეროთ ოთახის ტემპერატურაზე, გაცივებული მურაბა ჩავასხათ ქილებაში.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2941 | დაამატა: natia | ტეგები: შტოშის მურაბა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: