მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » შოკოლადის კარაქი
18:17
შოკოლადის კარაქი


შოკოლადის კარაქი

 

მასალა:

კარაქი 200გრ.

შოკოლადი 30გრ.

კაკაო 2 ს/კ.

შაქარი 2–3 ს/კ.

მომზადება:

შოკოლადი გავადნოთ წყლის აბაზანაზე (შოკოლადი თუ ძალიან სქელი იქნება, შეგვიძლია დავამატოთ 1 ს/კ. ნაღები ან რძე სურვილისამებრ), გადმოვიღოთ ჯამზე, ცოტათი გავაცივოთ (შოკოლადი ძალიან ცხელი არ უნდა იყოს რადგან დაადნობს კარაქს). დარბილებული კარაქი მოვათავსოთ ჯამზე, ავურიოთ ხის კოვზით (არ ავთქვიფოთ), დავამატოთ კაკაო, შაქარი, შემდეგ დავამატოთ შოკოლადი და ავურიოთ კოვზით ერთიანი მასის და ფერის მიღებამდე. სასურველ ფორმაზე დავაფაროთ ცელოფანი, მასზე მოვამზადოთ მომზადებული მასა, მოვუსწოროთ ზედაპირი და შევდგათ საყინულეში სანამ არ გაცივდება. შემდეგ გამოვიღოთ, მოვაშოროთ ცელოფანი და მოვათავსოთ თეფშზე.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2901 | დაამატა: natia | ტეგები: შოკოლადის კარაქი | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: