მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » შემწვარი ხორცი სოიოს სოუსში
19:52
შემწვარი ხორცი სოიოს სოუსში


შემწვარი ხორცი სოიოს სოუსში

 

მასალა:

ღორის ხორცი  (მჭლე) 2კგ.

ხახვი 1კგ თავი

პომიდორი 2–3ც.

სოიოს სოუსი 3 ს/კ.

დაფქვილი შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი და პომიდორი დავჭრათ ნახევარმთვარისებულად. სოიოს სოუსს დავამატოთ უცხო სუნელი, პილპილი, მარილი, კარგად ავურიოთ და შევდგათ მაცივარში 3 საათით. შემდეგ ხორცი მოვათავსოთ სასურველ ფორმაზე, დავამატოთ ხახვი, პომიდორი, მოვასხათ სოიოს სოუსი და შევდგათ გაცხელებულ აირღუმელში 40 წუთით დაბალ ტემპერატურაზე, მომზადებამდე 5 წუთით ადრე შეგვიძლია ტემპერატურას ავუწიოთ.

კატეგორია: ცხოველის ხორცის კერძები | ნანახია: 2976 | დაამატა: natia | ტეგები: შემწვარი ხორცი სოიოს სოუსში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: