მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 18 » სგუშონის პონჩიკები
18:38
სგუშონის პონჩიკები


სგუშონის პონჩიკები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1,5 ჭიქა

კვერცხი 4ც.

სგუშონი 250გრ.

სოდა 1/2 ჩ/კ.

ძმარი 1 ჩ/კ.

მომზადება:

კვერცხს ავურიოთ სგუშონი, დავამატოთ პურის ფქვილი, სოდა ძმრით ათქვეფილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დაჭრილი ნაჭრებისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები და შევწვათ დიდი რაოდენობით გაცხელებულ ზეთში. შემწვარი პონჩიკები ამოვიღოთ სასურველ ფორმაზე, ცოტა ცხიმისგან დაიწრიტოს და შემდეგ მოვასხათ კოვზით სგუშონი გემოვნებით.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2004 | დაამატა: natia | ტეგები: სგუშონის პონჩიკები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: