მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 5 » სახლის პიცა
17:10
სახლის პიცა


სახლის პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 500გრ.

რძე ან წყალი 2 ჭიქა

კვერცხი 4ც.

შაქარი 2 ს/კ.

მარილი 2/4 ჩ/კ.

საფუარი (დროჟი) 50გრ.

ზეთი 6 ს/კ.

 

შიგთავსი:

ძეხვი 200გრ.

პომიდორი 3–4ც.

ხახვი 3–4 თავი

ქინძი 1 კონა

ნიორი 3–4 კბილი

მწვანე ცხარე წიწაკა 2ც.

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

შაქარს დავამატოთ საფუარი და გავხსნათ თბილ წყალში, გავაჩეროთ 10–15 წუთი. შემდეგ დავამატოთ მარილი, გაცრილი ფქვილი, ზეთი და მოვზილოთ ცომი (ცომი უნდა გამოვიდეს ელასტიური), მომზადებული ცომი ჩავდოთ ჯამში, წავუსვათ ზეთი, დავაფაროთ ტილო, დავდგათ თბილ ადგილზე 1 საათით. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე. პომიდორი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებად, მოვათავსოთ გაბრტყელებულ ცომზე, მოვაყაროთ მარილი, ზევიდან მოვაწყოთ მრგვალად დაჭრილი ძეხვი, ძეხვზე მოვაყაროთ ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ნიორი, წიწაკა და ქინძი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, ცომს გადავუკეცოთ გვერდები და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1955 | დაამატა: natia | ტეგები: სახლის პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: