მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ყველის და კრაბის რულეტები
18:38
ყველის და კრაბის რულეტები


ყველის და კრაბის რულეტები

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 600გრ.

შაქარი  2 ს/კ.

ზეთი 2 ს/კ.

საფუარი (დროჟი) 30გრ.

წყალი 1 ჭიქა

მარილი  1 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ყველი 200გრ.

კრაბის ჩხირები 5–7ც. (შეგვიძლია მოხარშული კიბორჩხალის ხორცი გამოვყენოთ).

 

მომზადება:

საფუარი გავძრათ თბილ წყალში, დავამატოთ შაქარი, მარილი კარგად ავურიოთ, დავამატოთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, ბოლოს დავამატოთ ზეთი, გადავზილოთ, დავაფაროთ ტილო და დავდგათ თბილ ადგილზე 3–4 საათით ამოსასვლელად. (ამოსვლის პეროდში ცომი გადავზილოთ 2–ჯერ, პირველად 1–1,5 საათის შემდეგ, ხოლო მეორედ 2 საათის შემდეგ). მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მთლიან ზედაპირზე მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გახეხილი კრაბის ჩხირები, გადავახვიოთ რულეტისებურად, დავჭრათ 1,5–2სმ. სისქის ნაჭრებად და დავაწყოთ პერგამენტდაფარებულ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე. გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1321 | დაამატა: natia | ტეგები: ყველის და კრაბის რულეტები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: