მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » „ყალბი ჩებურეკი“
18:47
„ყალბი ჩებურეკი“


„ყალბი ჩებურეკი"

 

მასალა:

სომხური ლავაში 2ც.

კვერცხი 3ც.

ხორცის ფარში 300გრ.

ცოტა რძე

კამა, ოხრახუში, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცის ფარშ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი კამა, ოხრახუში, მოვაყაროთ წიწაკა, მარილი, კარგად ავურიოთ და შევწვათ ზეთში ტაფაზე. ლავაში დავჭრათ ხაზებად სიგრძეზე. კვერცხი ავთქვიფოთ ცოტა რაოდენობის რძესთან ერთად, დავამატოთ მარილი და კვლავ ავთქვიფოთ. თითოეულ ლავაშის ნაჭერზე მოვათავსოთ ცოტა ფარში და შევახვიოთ ყველა მხრიდან. ამოვავლოთ კვერცხში და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1597 | დაამატა: natia | ტეგები: „ყალბი ჩებურეკი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: