მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 21 » ფორთოხლის ალადები
16:56
ფორთოხლის ალადები


ფორთოხლის ალადები

                                                       

მასალა:

პურის ფქვილი 3 ჭიქა

კეფირი 250მლ.

კვერცხი 3ც.

შაქარი 3 ს/კ.

სოდა 0,5 ჩ/კ.

ფორთოხლის ცედრა (ლიმონის კანი, გახეხილი) 1–2ჩ/კ.

ზეთი შესაწვავად.

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დავამატოთ ფორთოხლის ცედრა, სოდა, კეფირი, ფქვილი და კარგად ავურიოთ ცომს (ცომს უნდა ჰქონდეს სქელი არაჟნის კონსისტენცია). ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავასხათ ზეთი და სუფრის კოვზით მოვათავსოთ ტაფაზე მომზადებული ცომი. ალადები შევწვათ ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2020 | დაამატა: natia | ტეგები: ფორთოხლის ალადები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: