მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ფარშირებული პომიდორი
18:40
ფარშირებული პომიდორი


ფარშირებული პომიდორი

 

მასალა:

პომიდორი 12ც.

კვერცხი 2ც.

მწვანე ხახვი 1 კონა

ნიორი 3–4 კბილი

მდოგვი 1 ს/კ.

თაფლი 1 ს/კ.

ყველი 150–გრ + 12 პატარა ნაჭერი

წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

თითოეულ პომიდორს მოვაჭრათ თავი, კოვზით ამოვაცალოთ გული, შემდეგ პომიდვრის გულები კარგად ჩავჭყლიტოთ ჯამში, დავამატოთ კვერცხი, წვრილად დაჭრილი ხახვი, დანაყილი ნიორი, გახეხილი ყველი, მდოგვი, თაფლი, წიწაკა, მარილი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული ფარშით ამოვავსოთ პომიდვრები, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, თითოეულ პომიდორს თავზე დავადოთ ყველის ნაჭერი და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1552 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული პომიდორი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: