მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » პომიდორი „ნიაპოლი“
18:25
პომიდორი „ნიაპოლი“


პომიდორი „ნიაპოლი"

 

მასალა:

პომიდორი 3ც.

ნიორი 2 კბილი

ძმარი 1 ს/კ.

მოხარშული კვერცხი 1ც.

ზეთი 3–4 ს/კ.

ნახევარი კონა ოხრახუში და ქინძი

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პომიდორი გავჭრათ შუაზე და ამოვაცალოთ გული. ნიორი, ქინძი, მოხარშული კვერცხი, ზეთი და ძმარი დავაბლენდეროთ, მოვაყაროთ მარილი, მომზადებული მასით ამოვავსოთ პომიდვრები. გავაფორმოთ ქინძის ფოთლებით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 1614 | დაამატა: natia | ტეგები: პომიდორი „ნიაპოლი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: