მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 6 » პიცა „ზღვის ნობათი“
17:49
პიცა „ზღვის ნობათი“


პიცა „ზღვის ნობათი"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 250გრ.

თბილი წყალი 125მლ.

საფუარი (დროჟი) 20გრ.

ზეთი 2 ს/კ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

თევზი თინუსი (тунец) (ზეთიანი, კონსერვირებული) 1 ქილა

კრევეტები 200–300გრ.

ყველი (მოცარელა) 200–300გრ.

ტომატ–პასტა 6–7 ს/კ.

თავშავა (ორეგანო) გემოვნებით.

 

მომზადება:

თბილ წყალში გავხსნათ საფუარი, მარილი, ზეთი, ფქვილი, მოვზილოთ ცომი და დავდგათ თბილ ადგილზე 30 წუთით. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ და მოვათავსოთ პერგამენტჩაფარებულ, ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ ტომატ–პასტა (ტომატ–პასტას წინასწარ ავურიოთ თავშავა), თანაბრად მოვაწყოთ მოხარშული კრევეტები და თევზი (სითხე გადავაქციოთ), მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში. 

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1291 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „ზღვის ნობათი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: