მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » პიცა „ზარმაცუნა“
20:07
პიცა „ზარმაცუნა“


პიცა „ზარმაცუნა"

 

მასალა:

სომხური ლავაში (მრგვალი) 2ც.

ხახვი 2 თავი

მოხარშული ხბოს ხორცი 150გრ.

სოკო 400გრ.

პომიდორი 3ც.

ყველი 150გრ.

ზეთი შესაწვავად

ქინძი, მაიონეზი, წითელი დაფქვილი წიწაკა, კეჩუპი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხახვი დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად და შევწვათ ზეთში. მოხარშული ხორცი დავჭრათ წვრილად, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და შევწვათ ზეთში. სოკო დავჭრათ წვრილად და შევწვათ ზეთში. 1 ცალი ლავაში მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ მთლიან ზედაპირზე მაიონეზი, დავაფაროთ მეორე ლავაში (ლავაშები კარგად შევაერთოთ), შემდეგ დავაწყოთ შემწვარი ხახვი, ხორცი, წავუსვათ კეჩუპი, შემდეგ კეჩუპზე დავაწყოთ შემწვარი სოკო, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, თავზე მოვაწყოთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1915 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „ზარმაცუნა“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: