მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 6 » პიცა „მარგარიტა“
17:52
პიცა „მარგარიტა“


პიცა „მარგარიტა"

 

მასალა 3 პიცისთვის:

ცომი:

პურის ფქვილი 450გრ.

წყალი 230მლ.

საფუარი (დროჟი) 2 ს/კ.

ზეთი 35მლ.

მარილი 1 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ყველი (მოცარელა) 600–700გრ.

ზეთი 30მლ.

 

სოუსი:

პომიდორი 300გრ.

რეჰანი 15გრ.

ზეთ 30მლ.

თავშავა (ორეგანო) 6გრ.

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

საფუარი გავხსნათ თბილ წყალში. პურის ფქვილი გავცრათ, დავამატოთ ზეთი, მარილი, კარგად ავურიოთ ხელით, შემდეგ დავასხათ წყალში გახსნილი საფუარი და მოვზილოთ ცომი. გავაჩეროთ 1 საათი, შემდეგ ცომი გავყოთ სამ ნაწილად, ცომის ერთი ნაწილი გავაბრტყელოთ (დანარჩენი ორი ნაწილი მოვათავსოთ ჯამზე და დავაფაროთ ტილო), წავუსვათ სოუსი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ გაცხელებულ აირღუმელში. დანარჩენი ორი პიცაც ასევე გამოვაცხოთ.

 

სოუსის მომზადება:

რეჰანი გავრეცხოთ, გავაშროთ და დავჭრათ წვრილად. პომიდროს მოვაცალოთ კანი, დავაბლენდეროთ რეჰანთან ერთად, დავამატოთ თავშავა, მარილი, ზეთი და კარგად ავურიოთ.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1949 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „მარგარიტა“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: