მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 6 » პიცა „იტალიანო“
17:38
პიცა „იტალიანო“


პიცა „იტალიანო"

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს

კეფირი 250მლ.

კვერცხი 1ც.

სოდა 1/2 ჩ/კ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ღორის ან საქონლის ხორცის ფარში 250–300გრ.

სოკო 500გრ.

ხახვი 2–3 თავი

ყველი 300გრ.

ძმარი 2 ს/კ.

მაიონეზი, კეჩუპი, კამა, წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ დავამატოთ კეფირი, სოდა, მარილი, პურის ფქვილი და მოვზილოთ ცომი, მომზადებული ცომი შევდგათ მაცივარში (საყინულეში) 20–30 წუთი. მომზადებული ცომი გამოვიღოთ მაცივრიდან, გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ გამოსაცხობ ფორმაზე, რამოდენიმე ადგილას ჩავჩხვლიტოთ ჩანგლით და შევდგათ აირღუმელში 10 წუთით. ხორცის ფარში და წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვთუშოთ ზეთში, მომზადების ბოლოს დავამატოთ ძმარი და ვთუშოთ კიდევ 2–5 წუთი. შემდეგ ცომი გამოვიღოთ აირღუმელიდან, გავაცივოთ, წავუსვათ კეჩუპი, მაიონეზი, მოვათავსოთ მომზადებული ხორცის ფარში, მოვაყაროთ დაჭრილი კამა, ზევიდან მოვაყაროთ ზეთში მოთუშული სოკო, წავუსვათ მაიონეზი და კეჩუპი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1448 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა „იტალიანო“ | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: