მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 6 » პიცა ბეკონით
17:58
პიცა ბეკონით


პიცა ბეკონით

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 1 ჩ/კ.

თბილი წყალი 0,5 ჭიქა

ზეთი 1 ს/კ.

მარილი დანის წვერით.

 

შიგთავსი:

პომიდორი 4ც.

ბეკონი 250გრ.

ყველი (მოცარელა) 200გრ.

სოკო (შამპინიონი, ქამა) 250გრ.

ნიორი 1 კბილი

თეთრი მშრალი ღვინო 150გრ.

ზეთი 1 ს/კ.

თავშავა (ორეგანო) 0,5 ჩ/კ.

 

მომზადება:

წყალს დავამატოთ საფუარი, ზეთი და მარილი. შემდეგ ნელ–ნელა დავამატოთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი მოვათავსოთ ჯამზე, წავუსვათ ზეთი და დავდგათ თბილ ადგილზე 40 წუთი, სანამ ცომი არ გაიზრდება 2–ჯერ, შემდეგ ცომი გადავზილოთ 2 წუთის განმავლობაში. გავაბრტყელოთ და მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე. სოკო დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, დავამატოთ ზეთი, დანაყილი ნიორი, მოვასხათ ღვინო, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ დაახლოებით 15 წუთი. გაბრტყელებულ ცომს წავუსვათ ზეთი, მოვაწყოთ მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, წვრილად დაჭრილი ბეკონის ნაჭრები, მოთუშული სოკო, ყველის ნაჭრები და გამოვაცხოთ აირღუმელში 20 წუთის განმავლობაში. 

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 2055 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა ბეკონით | რეიტინგი: 4.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: