მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 6 » პიცა
17:54
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

არაჟანი 200გრ.

კვერცხი 2ც.

მარილი 1 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ყველი 200გრ.

ძეხვი 200გრ.

ცხარე ტომატ–პასტა 6 ს/კ.

დაფქვილი შავი პილპილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ მარილთან ერთად, დავამატოთ არაჟანი, კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი, თავდაპირველად 1 ჭიქა, შემდეგ კიდევ 1 ჭიქა და მოვზილოთ ცომი. გამოსაცხობ ფორმას წავუსვათ კარაქი, მოვათავსოთ მომზადებული ცომის ნახევარი და ხელებით გავაბრტყელოთ მთლიანი ფორმის ზედაპირზე. გაბრტყელებულ ცომს წავუსვათ 3 ს/კ. ტომატ–პასტა, მოვაყაროთ შავი პილპილი, მოვაწყოთ მრგვალად დაჭრილი ძეხვი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, შავი პილპილი და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში. მეორე პიცაც გამოვაცხოთ ასევე.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1435 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: