მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 6 » პიცა
17:41
პიცა


პიცა

 

მასალა:

პურის ფქვილი 1 ჭიქა

საფუარი (დროჟი) 1 ჩ/კ.

თბილი წყალი 0,5 ჭიქა

ზეთი 1 ს/კ.

მარილი დანის წვერით.

 

შიგთავსი:

ყველი 200–300გრ.

ყაბაყი 1–2ც.

პომიდორი 6–7ც.

კეჩუპი გემოვნებით

ზეთი შესაწვავად.

 

მომზადება:

წყალს დავამატოთ საფუარი, ზეთი და მარილი. შემდეგ ნელ–ნელა დავამატოთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი მოვათავსოთ ჯამზე, წავუსვათ ზეთი და დავდგათ თბილ ადგილზე 40 წუთი, სანამ ცომი არ გაიზრდება 2–ჯერ, შემდეგ ცომი გადავზილოთ 2 წუთის განმავლობაში. ყაბაყი დავჭრათ მრგვალად და შევწვათ ზეთში. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ თხლად, ამოვჭრათ დანით საშუალო ზომის რგოლები. ამოჭრილი რგოლები მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ კეჩუპი, თითოეულ ცომის ნაჭერზე დავაწყოთ შემწვარი ყაბაყის 3 ნაჭერი, მრგვალად დაჭრილი პომიდორის 2 ნაჭერი, გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ გაცხელებულ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1422 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: