მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 6 » პიცა
17:36
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს

კვერცხი 1ც.

ზეთი ან მარგარინი 4 ს/კ.

კეფირი 0,5 ჭიქა

სოდა 1 ჩ/კ.

შაქარი 1 ჩ/კ.

მარილი 1 ჩ/კ.

 

შიგთავსი:

ძეხვი 250–300გრ.

ხახვი 2–3 თავი

ყველი 300გრ.

პომიდორი 2–3ც.

კიტრის მწნილი 1ც.

სოკო (დაკონსერვებული), კეჩუპი, მაიონეზი და ქინძი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ ზეთი, კეფირი, სოდა, შაქარი, მარილი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. გავაჩეროთ 10–15 წუთი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, წავუსვათ კეჩუპი, მაიონეზი, მოვაყაროთ კუბიკებად დაჭრილი კიტრი, მოვაწყოთ მრგვალად დაჭრილი ძეხვი, მრგვალად დაჭრილი პომიდორი, სოკო, მოვაყაროთ ნახევარმთვარისებულად დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი ქინძი, გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ 180–190* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 40 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1518 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: