მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 6 » პიცა
17:33
პიცა


პიცა

 

მასალა 3 პიცისთვის:

ცომი:

პურის ფქვილი 500–550გრ.

ხაჭო 250გრ.

საფუარი (დროჟი) 25გრ.

წყალი ან რძე 1 ჭიქა

მარილი 1 ჩ/კ.

კვერცხი 1ც.

შაქარი 1 ს/კ.

ზეთი 4–5 ს/კ.

 

შიგთავსი:

ყველი 700–800გრ.

სოსისი 700–800გრ.

ტომატ–პასტა 5–6 ს/კ.

ხახვი 3–4 თავი

სოსისი 700–800გრ.

სიმინდი (კონსერვირებული ან მოხარშული) 1 ჭიქა

კვერცხი 4ც.

მაიონეზი, შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ცხელ წყალში გავხსნათ შაქარი და საფუარი, გავაჩეროთ 15 წუთი. ფქვილს დავამატოთ მარილი, ხაჭო, კვერცხი, მომზადებული საფუარის ხსნარი, ზეთი და მოვზილოთ რბილი ცომი, დავაფაროთ ტილო და გავაჩეროთ 1 საათი. მომზადებული ცომი გავყოთ სამ ნაწილად. თითოეული ცომი გავაბრტყელოთ და მოვათავსოთ ფქვილმოყრილ გამოსაცხობ ფორმაზე. ხახვი მოვთუშოთ ზეთში, შემდეგ დავამატოთ ტომატ–პასტა, მოვაყაროთ მარილი და ვთუშოთ კიდევ 1–2 წუთით. მომზადებული სოუსი წავუსვათ გაბრტყელებულ ცომებს, შემდეგ მოვაწყოთ მრგვალად დაჭრილი სოსისი, მოვაყაროთ სიმინდი, გახეხილი ყველი, გადავუკეცოთ ცომებს გვერდები, შუაში მოვასხათ 2ც. კვერცხის–მარილის–შავი პილპილის და მაიონეზის ნარევი, შემდეგ ავთქვიფოთ 2ც. კვერცხი და მოვუსვათ ცომის გადაკეცილ გვერდებს ირგვლივ და გამოვაცხოთ 220* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში 15 წუთით.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1242 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: