მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 5 » პიცა
17:13
პიცა


პიცა

 

მასალა:

ცომი:

არაჟანი 2 ს/კ.

კვერცხი 2ც.

ხაჭო 200გრ.

მარილი და შაქარი 1 ს/კ.

სოდა დანის წვერით.

პურის ფქვილი რასაც შეიზელს.

 

შიგთავსი:

სარდელი 200გრ.

პომიდორი 1–2ც.

მაიონეზი და ნიორი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ, დავამატოთ არაჟანი, ხაჭრო, მარილი, შაქარი, სოდა, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ, მოვათავსოთ ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე, მოვაწყოთ მრგვალად დაჭრილი სარდელი, ნახევარმთავრისებულად დაჭრილი პომიდორი, წავუსვათ მაიონეზი–ნივრით (ნიორი დავნაყოთ და ავურიოთ მაიონეზში) და გამოვაცხოთ აირღუმელში.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1327 | დაამატა: natia | ტეგები: პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: