მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 18 » ორცხობილა
18:23
ორცხობილა


ორცხობილა 

                                                                                  

მასალა:

სიმინდის ფქვილი 500გრ.

შაქარი 250გრ.

კვერცხი 10ც.

სოდა 1/2 ჩ/კ.

მარილი 1/2 ჩ/კ.

მომზადება:

კვერცხის ცილა და გული განვაცალკევოთ ერთმანეთისაგან. კვერცხის გულს დავამატოთ შაქარი, სიმინდის ფქვილი, სოდა, მარილი და კარგად ავურიოთ. კვერცხის ცილა ავთქვიფოთ გათეთრებამდე, გადავურიოთ ფქვილიან მასას და მოვზილოთ ცომი. მომზადებული ცომი გავაბრტყელოთ და ამოვჭრათ პატარა რგოლები. გამოსაცხობ ფორმაზე მოვაყაროთ ფქვილი, დავაწყოთ დაჭრილი რგოლები და გამოვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2480 | დაამატა: natia | ტეგები: ორცხობილა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: