მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ომლეტი
19:18
ომლეტი


ომლეტი

 

მასალა:

მოხარშული კარტოფილი 4–5 თავი

ძეხვი 150გრ.

კვერცხი 4–5ც.

ზეთი შესაწვავად

მაიონეზი, დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ტაფაზე ან გამოსაცხობ ფორმაზე დავასხათ ზეთი. მოხარშული კარტოფილი დავჭრათ მრგვალად და მოვაწყოთ ტაფის მთლიან ზედაპირზე, მათშორის გვერდებზეც, შემდეგ კარტოფილზე დავაწყოთ პატარა ნაჭრებად დაჭრილი ძეხვი, დავდგათ გაზქურაზე და როდესაც გაცხელდება მასა, მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი (კვერცხი წინასწარ ავთქვიფოთ მაიონეზთან, წიწაკასთან და მარილთან ერთად) და შევდგათ აირღუმელში შესაწვავად.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 2162 | დაამატა: natia | ტეგები: ომლეტი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: