მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 19 » ნუტელა ნიგვზით
17:25
ნუტელა ნიგვზით


ნუტელა ნიგვზით

 

მასალა:

რძე 0,5ლ.

შაქარი 1 ჭიქა

პურის ფქვილი 4ს/კ.

კაკაო 3–4ს/კ.

ხსნადი ყავა 1ჩ/კ.

კარაქი 100გრ.

ნიგოზი ან თხილი 0,5 ჭიქა

ვანილი გემოვნებით.

მომზადება:

შაქარს დავამატოთ კაკაო, ყავა, ფქვილი და კარგად ავურიოთ, შემდეგ დავამატოთ თბილი რძე, კვლავ ავურიოთ, დავდგათ გაზქურაზე, განუწყვეტლივ ვურიოთ  და ვადუღოთ 5–7 წუთი, მომზადების ბოლოს დავამატოთ კარაქი, წვრილად დაჭრილი ნიგოზი, ვანილი კარგად ავურიოთ და გადმოვდგათ გაზქურიდან.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1908 | დაამატა: natia | ტეგები: ნუტელა ნიგვზით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: