მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 20 » ნივრიანი რულეტი
18:34
ნივრიანი რულეტი


ნივრიანი რულეტი

მასალა:

ომლეტი:

კვერცხი 5ც.

მაიონეზი 100გრ.

მარილი გემოვნებით.

 

შიგთავსი:

მდნარი ყველი 3 ნაჭერი

ნიორი და მაიონეზი გემოვნებით.

 

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ 100გრ. მაიონეზთან ერთად და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან ტაფაზე. ყველი გავხეხოთ, დავამატოთ მაიონეზი, დანაყილი ნიორი და კარგად ავურიოთ. მომზადებულ შემწვარ კვერცხს (ომლეტს) წავუსვათ მომზადებული შიგთავსი, გადავახვიოთ რულეტისებურად, დავდოთ თეფშზე შეხვეული ნაწილით ქვევით და შევდგათ მაცივარში 1–1,5 საათით. შემდეგ დავჭრათ საშუალო სისქის ნაჭრებად.

კატეგორია: უცხოური სამზარეულო | ნანახია: 1326 | დაამატა: natia | ტეგები: ნივრიანი რულეტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: