ნივრიანი
რულეტი
მასალა:
ომლეტი:
კვერცხი 5ც.
მაიონეზი 100გრ.
მარილი გემოვნებით.
შიგთავსი:
მდნარი ყველი 3 ნაჭერი
ნიორი და მაიონეზი
გემოვნებით.
მომზადება:
კვერცხი ავთქვიფოთ
100გრ. მაიონეზთან ერთად და შევწვათ ზეთში ორივე მხრიდან ტაფაზე. ყველი გავხეხოთ,
დავამატოთ მაიონეზი, დანაყილი ნიორი და კარგად ავურიოთ. მომზადებულ შემწვარ
კვერცხს (ომლეტს) წავუსვათ მომზადებული შიგთავსი, გადავახვიოთ რულეტისებურად,
დავდოთ თეფშზე შეხვეული ნაწილით ქვევით და შევდგათ მაცივარში 1–1,5 საათით. შემდეგ
დავჭრათ საშუალო სისქის ნაჭრებად.
|