მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 19 » ნამცხვარი „ატამი“
17:51
ნამცხვარი „ატამი“


ნამცხვარი „ატამი"

 

მასალა:

პურის ფქვილი 3,5 ჭიქა

კარაქი 60გრ.

კვერცხი 2ც.

არაჟანი 2ს/კ.

შაქარი 1 ჭიქა

გამაფხვიერებელი 1პ.

ნიგოზი ან თხილი 40გრ.

ვანილი გემოვნებით.

მოხარშული სგუშონი 0,5 ქილა

მომზადება:

კვერცხი ავთქვიფოთ მიქსერით, დავამატოთ კარაქი, არაჟანი, შაქარი, ვანილი და კვლავ ავთქვიფოთ, შემდეგ დავამატოთ ფქვილი გამაფხვიერებელში არეული და მოვზილოთ ცომი. მიღებული ცომისგან გავაკეთოთ პატარა ბურთები, თითოეული ბურთი გავჭრათ შუაზე, დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და ვაცხოთ 200* ტემპერატურაზე გაცხელებულ აირღუმელში დაახლოებით 20 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ თითოეულ ნაჭერს ამოვაცალოთ გული, ამოცლილ ნაწილში ჩავდოთ ნიგოზი, წავუსვათ სგუშონი და შევაერთოთ ერთად. გარედან ატამს შეგვიძლია წავუსვათ ჭარხლის ან ბროწეულის წვენი და ამოვავლოთ შაქარში.

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 2549 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი „ატამი“ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: