მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ოქტომბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1356
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ოქტომბერი » 14 » მოცვის ჯემი
21:27
მოცვის ჯემი


მოცვის ჯემი

 

მასალა:

მოცვი 1კგ.

შაქარი 500გრ.

მომზადება:

გარეცხილი და გასუფთავებული მოცვი ჩავყაროთ ქვაბში, დავაყაროთ შაქარი და კარგად ავურიოთ. ქვაბი დავდგათ გაზქურაზე (ნელ ცეცხლზე) და ავადუღოთ. დუღილისას წარმოქმნილი ქაფი მოვაშოროთ, ხარშვის დროს ხშირად ვურიოთ. შემდეგ ვხარშოთ მომზადებამდე, სანამ ჯემი არ შესქელდება. მოხარშული ჯემი ცხლად ჩავასხათ ქილებში.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 5068 | დაამატა: natia | ტეგები: მოცვის ჯემი | რეიტინგი: 4.5/4
სულ კომენტარები: 4
4 natia  
0
didi madloba momebins tkveni recept

3 ჟუჟო  
0
didi madloba :)

1 ჟუჟო  
0
am yvelafers cyali ar unda?

2 natia  
0
ხარშვისას თუ ჯემი ძალიან ჩასქელდება შეგიძლია დაუმატო წყალი თვალზომით smile

სახელი *:
Email *:
კოდი *: