მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1355
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 1 » ბროწეულის წვენი
13:56
ბროწეულის წვენი

ბროწეულის წვენი

მასალა:

ბროწეული - რაოდენობა სურვილისამებრ

შაქარი 1 ლ. ბროწეულის წვენზე 100გრ.

მომზადება:

ბროწეულის მარცვლებისგან გამოვწუროთ წვენი, მიღებული წვენი ჩავასხათ ემალის ქვაბში, წამოვაცხელოთ 95*–მდე, დავამატოთ შაქარი (1ლ. ბროწეულის წვენზე 100გრ), შაქარის გადნობის შემდეგ ცხლად ჩავასხათ წვენი ქილებში და მოვხუფოთ. ბროწეულის წვენი შევინახოთ ბნელ ადგილზე. (ხანგრძლივი შენახვისას ქილის ბოლოში ჩნდება ნალექი და წვენი ხდება უფერო. გამოყენებისას არ ავურიოთ, ნალექი გავრეცხოთ).

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 3232 | დაამატა: natia | ტეგები: ბროწეულის წვენი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: