მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  ნოემბერი 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1359
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » ნოემბერი » 17 » ატმის და ბლის კომოტი
19:56
ატმის და ბლის კომოტი


ატმის და ბლის კომპოტი

                                                

მასალა:

ატამი 250გრ.

ბალი 250გრ.

შაქარი 3 ჭიქა

მომზადება:

ხილი გავრეცხოთ, ჩავყაროთ სამ ლიტრიან ქილაში, დავაყაროთ შაქარი, ავავსოთ ცივი წყლით ბოლომდე, დავაფაროთ თავსახური, სახურავზე მოვათავსოთ ქვა ან რაიმე სიმძიმე. ვხარშოთ 20–25 წუთი და შემდეგ მოვხუფოთ.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 3523 | დაამატა: natia | ტეგები: ატმის და ბლის კომოტი | რეიტინგი: 2.5/2
სულ კომენტარები: 1
1 natia  
0
ar sheidzleba moxarshul wyals davasxam da movxupav amdeni ro ar viwvalo bankasac strelizacias gavuketeb

სახელი *:
Email *:
კოდი *: